top of page
Търсене
  • pgtsamokov

БТВ в ПГТ


Вълнуващ събитие разгорещи атмосферата в училището ни днес, когато екип на БТВ посети гимназията ни с цел да интервюира Веда, помощник-учител по английски език по програмата Фулбрайт през тази учебна година в ПГТ.


Традиционен е интересът към чужденците учители и дейността им от страна на българските медии. Неоспоримо е очарованието на учениците в часовете с Веда. Игровият й подход държи всички присъстващи в състояние на активност и състезателен дух. Но и опитът, който Веда открива за себе си през учителите, с които провежда часове, за нея е ценен, различен, обогатяващ и развиващ я.


С радост и ентусиазъм на лицата на учениците, камерите на БТВ застанаха в класната стая, където Веда преподава. Зрелището на активното и вълнуващо обучение беше напълно отразено в кадъра, докато тя споделяше своите знания и опит с учениците.


След като часът приключи, екипът на БТВ проведе интервю с Веда в стаята на Митровото училище, като фокусът бе върху нейния опит и впечатления от работата й в България, както и влиянието на програмата Фулбрайт върху нейния образователен подход.


Не по-малко важен беше и моментът, в който журналистите попитаха учениците за техните впечатления от Веда. В топли и изразителни отговори, те споделиха за вдъхновението и обогатяващите уроци, които получават от учителката с международен опит.


За финал своята оценка и впечатление за приноса на Веда в обучението по английски език в училището ни изказаха учителите по английски език Ваня Мартинова и Рубина Димитрова.


Очаквайте репортажа за Веда в ПГТ.


205 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

コメント


bottom of page