top of page
Търсене
  • pgtsamokov

Випуск 2024 се раздели с училището


В двора на ПГТ днес се състоя церемонията по изпращането на випуск 2024. За последен път зрелостниците чуха училищния звънец и минаха през двора на училището.


0Дванадесетокласниците благодариха на своите учители за знанията, за грижите и подкрепата, която са им оказвали през петте години на съвместния им път.


Директорът на училището - госпожа Борислава Хаджийска, пожела на випускниците да бъдат отговорни и осъзнати, да продължат своето образование и личностно развитие.


Завършващите се сбогуваха със знамето на училището и с носталгия си спомниха за всички хубави моменти, прекарани в техния втори дом.


Танцовата група на училището показа своите умения по народни танци и се погрижи за доброто настроение на присъстващите. Момичетата бяха с красиви български носии и цветя в косите. Накрая всички ученици извиха хоро на песен, изпълнена от гостуващия народен певец Валентин Андреев.


Предизвикателствата на живота очакват зрелостниците по пътя на тяхното ново начало, а ние им желаем попътен вятър!189 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page