top of page
Търсене
  • pgtsamokov

Второ място за Албена във фото конкурс


Албена Малинова от 9 а клас с ръководители Михаил Михайлов и Оля Георгиева грабна престижното второ място в Десетия юбилеен национален ученически конкурс „Национален парк Рила – познат и непознат" в Център за личностно и творческо развитие на децата в Благоевград в направление „Фотография“.


Днес на официална церемония бяха обявени резултатите от конкурса и се проведе награждаване на победителите в отделните направления. В оспорваната надпревара участваха над 500 ученици от цялата страна в направленията „Рисунка“ , „Разказ“ , „Стихотворение“ или/и „Есе“ „Фотография“ , „Мултимедийна презентация“ и „Приложен еко-дизайн“.


Фотото, запечатало гордостта на Рила – Рилска Скакавица, един от най-невероятните водопади в България, донесе второ място на авторката си Албена Малинова. Директорът на Дирекция Национален парк „Рила“ Красимир Андонов. бръчи на деветокласничката плакет и диплом.


В края на церемонията организаторите пожелаха на всички участници да не спират да насочват вниманието си към красотата и ценността на природата, да провокират въображението и креативността си и да популяризират уникалното природно богатство на българската природа в Националния парк „Рила“.Снимката от водопад Скакавица


133 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page