top of page
Търсене
  • pgtsamokov

Вълшебното Коледно тържество: Емоции, Магия и Спасение на Дядо Коледа


Днес, в един вълшебен момент на Коледно веселие, нашето училище се превърна в сцена на радост и обич. В този неповторим момент, водещите - Марияна Таскова и Силвия Райчова, ни въведоха в света на празника, където всяка сцена беше като страница от приказка.


Специалната Коледна вечеря, представена от Виолета Руменова, Мариана Руменова и Янко Тодоров окупи всички гости в едно общо чувство на топлина и обич. На сцената, клубът по народни танци впечатли с традиционни ритми и красиви хореографии, разпалвайки в зрителите духа на този чудесен празник.

Талантливата Борислава обогати празника с чаровни звуци, изпълвайки залата с емоции и радост.


Върховен момент на тържеството беше обявен, когато децата бяха избрани да се включат в мисията за спасение на Дядо Коледа. Загадките, които решаваха, създадоха атмосфера на вълшебство и напрежение, докато всички гледахме с интерес как те освобождават Дядо Коледа от ръцете на злодея.


Спасението на Коледа стана възможно благодарение на участието и сътрудничеството на всички. Победителите бяха провъзгласени и получиха заслужените аплодисменти, като се превърнаха в истински спасители на този празник.


Сърцата на всички присъстващи бяха пълни с благодарност и радост, а водещите завършиха с пожелание за продължаваща магия и обич през цялата година. Това вълшебно Коледно тържество остави в нас незабравими спомени и обещание за още много весели и обични моменти в бъдеще.120 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page