top of page
Търсене
  • pgtsamokov

В Международния ден на жената - премиера на филма "Любов без граници: Възмездието"


Днес отбелязваме с признание и почит Международния ден на жената. Участниците от клуб "Млад творец" с ръководител госпожа Полина Кирева представиха втора част на филма "Любов без граници: Възмездието", който е с поучителен характер и е послание към подрастващите. В същото време е забавен за тийнейджърите и нещо различно, с което учениците се занимаваха в извънкласна дейност.


Главният "виновник" е Александър Иванов от 10 б, който изготви сценария, и активно участваше в заснемането. Възпитаниците от 10 б проявяват жив интерес към киното, към актьорското майсторство. С отговорност и желание подходиха към създаването на видеото. Мотивацията им беше силна, учителите им с радост съдействаха за техните идеи. Освен всичко се виждат кадри от различни места в Самоков.


Призивът им е да се замислим за сериозността към семейните отговорности, за осъзнатостта да бъдем грамотни, да се социализираме, да не пропускаме стъпалата по пътя към изграждането ни като личности, а именно - училището. В развитието си минаваме първо през тази школа и след това идва идеята за семейство.


Ролята на училището е ключова в нашия живот и тя предопределя как ще се ориентираме за живота си напред - кариера, таланти, възможности за социални изяви.


Посланието към любимите учителки беше поднесено с много обич. Учениците призовават за уважение, подкрепа и разбиране към жената в нашето съвремие. Ценете нежните половинки на човечеството, защото те дават смисъл на живота!


С обич и благодарност към женската част на учителския колектив!

Честит 8-ми март, момичета, ученички на ПГТ!


ПП

Филмът може да бъде намерен в ютюб.
140 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page