top of page
Търсене
  • pgtsamokov

Екоден и спортен празник в ПГТ


Обявените за неучебни дни - 23 и 24. 06 - в ПГ по туризъм се превърнаха в празнични.


В еко деня въпреки разразилата се лятна буря учениците по класове имаха възможност да развихрят творческия си потенциал и въображение, създавайки изкуство от боклуци. За целта през седмицата имаха задача да събират отпадъчни предмети и материали, които впоследствие да претворят в произведение на изкуството.


На първо място бяха класирани учениците от VIII в клас с проект, изцяло изработен от отпадъчни материали - "Заек". На второ място бе IX a клас - с "Робот" и на трето - VIII б - "Цвете". Победителите получиха грамоти и предметни награди.


Вторият ден, посветен на спорта, бе слънчев и приветлив. Учениците по желание се състезаваха в две дисциплини - стрийтбол и тенис на маса. Интересът и към двата спорта бе голям и за да се вместят във времето всички желаещи, се наложи промяна в правилата: ограничено бе времето на участниците до гейм за тениса и 7 минути за стрийтбола.


Г-н Докузов бе предвидил и изненада за всички, предоставяйки им възможност да пробват нов спорт - лонгборд. Мнозина бързо го овладяха.


Победителите отново бяха отличени с грамоти и предметни награди. Организатори и отговорни за мероприятията бяха Георги Лобутов и Свилен Докузов.


Музика, надпревара и щастливи лица имаше в сградите на училището през тези дни.


Галерия
166 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page