top of page
Търсене
  • pgtsamokov

Обслужваме кетъринга на събитие на колите "РЕНО"


Ученици от 11 б клас, специалност "Кетъринг" - дуална система на обучение - днес обслужваха събитие в двора на партньора ни по проект "Подкерпа за дуалната система на обучение - “Си комерсиал - 7” ЕООД.


Избраните от учителя методик Мариана Бакрачева ученици Емил, Бони, Ивелина и Спас бяха посрещнате много топло и предразполагащо от домакините. Още в самото начало бяха разделени в ангажиментите си. Спас има щастието да работи зад бара с известния барист Веселин Павлов, а Бони, Ивелина и Емил влязоха в ролята на сервитьори на гостите.


Изложението бе на коли с марка "РЕНО", съпътствано от щедри почерпки от спонсорите.


Като начало се сервираха бургери. После топ баристът изнесе своеобразно кафе шоу: приготвяше кафета и ги поднасяше за дегустация, а като допълнение се предлагаха сладкишите от фирмата.


След приключване на събитието учениците ни отсервирах, подредиха и получиха пакети със сладкишите. Приятно бяха изненадани от жеста на възнаграждаване за старателната им работа. Беше много различно, интересно и приятно, споделя Ивелина Цветкова от 11 а клас. Бихме желали да участваме отново в подобни събития.


26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page