top of page
Търсене
  • pgtsamokov

Практическото обучение в реална работна среда в условия на Ковид-19


В Деня на народните будители в условия на Ковид-19 правим равносметка как протича практическото обучение за учениците в дуалната система на обучение от 11 а клас с първия учител методик в Софийска област - Мариана Бакрачева, с чиято активна работа бяха сключени 4 нови договора с предприятия за обучение чрез работа през настоящата учебна година. "Убедена съм в това, че бъдещето на професионалното обучение е именно в реална работна среда, ние въпреки усложнената ситуация в бранша - отказ на някои работодатели да приемат ученици, неработещи фирми или ротационно работещи, продължаваме да провеждаме обучението в средата на бизнеса, търсейки възможност за разширяване на партньорствата. Нещо повече, надяваме се и други представители на бизнеса да ни потърсят за съвместна дейност" - заяви преподавателката. И честити празника и на фирмите партньори в дуалното обучение и на лицата, определени за наставници от тях - "Самоков - Боровец АД, "ОП - Маркетинг, туризъм и туристически дейности, ВНП “Фасилити“ ЕООД, „КА – БЕГРУП“, "Боровец Гардънс Мениджмънт“ ЕООД и "Си- комерсиал - 7" ЕООД.


Днес екип на ПГТ проведе поредната среща с работодател за установяване на нови партньорства. Срещата протече конструктивно и обещаващо. Екипите вярват, че ще си бъдат полезни едни на други.


Днес повече от всякога имаме нужда не само от красиви слова по празниците, а и от истинска отдаденост в делниците, чрез които градим бъдещето. Честит празник, будители от ПГ по туризъм!

60 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page