top of page
Търсене
  • pgtsamokov

Третият ден по НП "Иновации в действие"


С изпълнението на училищната ни програма за обмен на идеи и иновативни училищни практики с 12-те учители и 12-те ученици от иновативни и неиновативни училища партньори от Видин, Павел баня и Пещера по Националната програма "Иновации в действие" постигнахме напълно основната цел на програмата - да се повиши качеството на образователния процес чрез увеличаване на интерактивността и активното участие на учениците посредством иновативни педагогически методи, както и чрез засилване употребата на дигитални средства и информационни технологии в обучението, повишаване на мотивацията и интереса на учениците към ученето, подобряване на академичните резултати, повишаване на творческата активност на учениците и педагозите.


Участниците в обмена посетиха Сграда 1 на ПГ по туризъм. Разгледаха базата, харесаха стаята на 8 а клас. Това провокира желание у гостите ученици да разкажат за уникалността на своите класни стаи. Присъстваха в час по английски език и се състезаваха в знанията, като играха на "бесенка"; а пък в часа по география и икономика се надпреварваха да отговарят какво знаят за градовете на участниците в обмена.


ПГ по туризъм благодари на екипите на ПГ "Проф. д-р Асен Златаров" гр. Видин, ПГ по ресторантьорство и хотелиерство гр. Павел баня и СУ "Свети Климент Охридски" гр. Пещера за съвместната работа и обмена на опит и идеи. Пожелава им успех и реализиране на още иновации.107 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page