top of page

ИНТЕРЕСИ ГАЛЕРИЯ

През периода 16.01.2023 г. - 29.04.2023 г. се проведоха дейностите по интереси на клуб "Екологично екскурзоводско обслужване и анимация" с ръководител Албена Попова. Учениците с много интерес и креативни идеи представиха екологични екскурзоводски беседи за забележителностите на града ни. Имаше и множество екологични анимации, но най-атрактивна, усмихната и запомняща се беше анимацията в ЦНСТД - гр. Самоков. И децата от дома, и аниматорите се забавляваха безкрайно. 
В края на дейността учениците получиха грамоти.

АРХИВ 2021/2022

По стъпките на туроператора

И това, и това :)

Ученици от 8 б и 9 б участваха в конференция, отнасяща се за възобновяването на популацията на речния рак в река Искър край Драгушиново. Причината за изчезването му е замърсяването  на водите на река Искър.


Учениците останаха много доволни от присъствието си  защото това е първото им участие в такъв вид мероприятие. Също така споделиха, че много им  хареса не само защото научиха интересни факти за близкото село, промяната на ежедневието им особено, че е извън  квартала в който живеят и новия за тях вид мероприятие- с участието на други хора, беседа и кафе пауза. Казаха, че с голямо  удоволствие  биха участвали отново в такъв вид мероприятие.

Дигитални добродетели

Учениците от клуб по интереси „Дигитални добродетели“ отбелязаха Международния ден на приятелството под мотото „За приятелите само с любов“.  Евгени Велинов, Любка Ангелова и Васко Василев  изрисуваха цветни картички. Те показаха изключително майсторство и креативност,  а останалите  участници в клубните занимания избраха интересни и индивидуални  послания за приятелите си. Всички показаха внимание към детайл Освен авторските картички учениците подготвиха и свитъци с притча за приятелството, която да покаже колко ценно е да имаш един верен приятел, а не сто само на думи.  Отбелязването на Международния ден на приятелството премина с много забавления, усмивки и споделени мигове. На изпроводяк най – смелите с цяло гърло и бодро настроение обявиха отбелязването на този международен празник.

bottom of page