top of page
Търсене
pgtsamokov

Обучение за развиване на меки умения


Днес Младежка фондацията Арете проведе първото обучение по развиване на меки умения, писане на CV и мотивационни писма за учениците от 11 и 12 клас в ПГТ. Този инициативен курс предостави ценни знания и умения, които ще помогнат на бъдещите випускници в техния професионален път, като им предостави конкретни инструменти за успешно представяне на себе си на бъдещите работодатели.


Участниците в обучението получиха интензивна подготовка по меки умения, включително комуникационни и социални умения, които са от съществено значение в индустрията на туризма. Специално внимание беше обърнато на съставянето на професионални CV и мотивационни писма, които да изпъкнат и подчертаят индивидуалните качества на учениците. Този опит представлява стъпка към успешното стартиране на техните кариери след завършване на гимназия.


Обучението е част от проект  "Uni Youth - Насърчаване на възможности за високи постижения в образованието на ученици от ромски произход", финансиран от Фондация УниКредит, в рамките на първото издание на „Call for Education – България и Румъния“. 


165 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page