top of page
Търсене
pgtsamokov

Посещение на СИХРЕ

Актуализирано: 15.02


Днес екип на ПГТ посети международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ.

Входът до изложението за учениците ни бе безплатен.


Групата ни от 11 и 10 клас и учителите госпожа Сердарева, госпожа Машова и господин Николов присъства на две лекции. Едната на тема: Съвременни тенденции и вкусове в приготвянето на Bean-to-Bar шоколад, с лектор Иван Илчев и Ивелина Илчева от Casa Kakau, и другата - на тема: Как се произвежда в бутикови количества високо качествен шоколад който задоволява най-изтънченото небце и най-капризния професионалист с лектор Петко Костадинов „Змееборец” ООД


След това имаха разгледаха всички щандове, дегустираха шоколад и какао. На щанда на abb видяха демонстрации на някои нови бармански и кухненски инструменти и оборудване. Разгледаха изложените вина, почерпиха ги с Моктейл с мента.


СИХРЕ – международно изложение за хотелско. ресторантско, кетъринг и СПА оборудване. Форумът, предлагащ цялостен панорамен поглед над хорека сектора и неговото развитие – ключова платформа за работа с професионалистите в областта на хотелското и ресторантско оборудване. СИХРЕ предоставя разнообразие от продукти и услуги, които ежегодно привличат български и чуждестранни изложители, с интерес към сферата на туризма, заведенията за обществено хранене и услугите.

Рецептата на успеха за хотелския и ресторантьорски бизнес на изложението включва тематично разделени зони за фирмите участници, както и атрактивни зони за демонстрации. В 4-те дни на събитието изложители и посетители откриват перфектния баланс между запознаване с иновативни решения, създаване на нови контакти, както и забавление в многобройните съпътстващи събития.


На форума бяха представени професионално кухненско, барово, сладкарско, кетъринг и търговско оборудване, кухненска посуда, хотелско и ресторантско обзавеждане, санитарно, хигиенно оборудване и консумативи, хотелски консумативи и оборудване, СПА и фитнес оборудване, професионални почистващи, перачни и гладачни машини, интериорен текстил, охранителни, информационни системи и специализиран софтуер, производство на рекламно-информационни елементи и униформено и работно облекло.





98 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page