top of page
Търсене
  • pgtsamokov

Финална разходка по Маршрутите


С много смях и положителни емоции, изгубени по горските пътеки на приветливата Витоша, приключи проект НП „България – образователни маршрути“.


Последното пътешествие отведе възпитаниците на професионалната гимназия по еко пътеката „Бистрица – Железница“. С учудване те откриха, че там под дебелата сянка на вековните дървета хората се поздравяват сякаш са добри познати, всеки е усмихнат и приветлив. Научиха ценен урок – да опазват околната среда и да уважават природата. Учениците изживяха едно различно приключение, което зарежда, не само духа, но и тялото.


Благодарение на НП „ България – образователни маршрути“ възпитаниците на професионалната гимназия имаха възможността да затвърдят и надградят знания и умения, придобити в училище чрез наблюдения, проучване и преживяване в реална среда. Развиха умения за ефективна комуникация и работа в екип.


Уроците по месечните маршрути водиха госпожа Георгиева - Стринска, госпожа Михова и госпожа Мартинова. Учениците бяха щастливида учат в различна среда,

85 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

留言


bottom of page