top of page
Търсене
  • pgtsamokov

ПГТ участва на Великденски базар, организиран от МОН

ПГТ взе участие с щанд с великденски артикули на благотворителен базар, организиран от МОН.


Нашият щанд бе стилно декориран. Великденски козунаци в различни форми и вкус, питки, самоковски кукулник, гнездо, бисквити, шоколадови яйца и зайци, боядисани яйца и много други. Получихме много поздравления и продадохме повечето от приготвените артикули. Разбира се, не изневерихме на стила си и щедро почерпихме отбиващите се на щанда ни.


Базарът бе открит от министър Цоков, който каза: "Правим тази инициатива, за да покажем таланта на българските деца, а те ни демонстрираха една изложба на творчеството, изкуството и практическите си умения, придобити в класните стаи." Красиво и вдъхновяващо бе словото на министъра на културата Найден Тодоров.


Ние бяхме сред поканените 15 училища нашата област. Общо от 6 области бяха участниците, включили се в благотворителния великденски базар в Министерство на образованието и науката.


Министърът на образованието и науката Галин Цоков благодари на всички за усилията и старанието. И посети всеки щанд и размени реплики и фотоси с представителите на всяко поканено училище.


Гост на щанда ни бе и госпожа Росица Иванова, началник РУО София област.


Събраните средства от продажбите на артикулите от ПГТ ще бъдат използвани за дарение на нуждаещи се.






60 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page