top of page
Търсене
  • pgtsamokov

Приключи обучението по Дейност 1 на "Ученически практики -2"


Обучението по Дейност 1 - Подкрепа за практическото обучение на учениците, навършили 16 години от училищата, осъществяващи професионална подготовка чрез допълнителни практики в реална работна среда за 15 ученици от гимназията по туризъм по проект "Ученически практики -2" приключи.


В продължение на 3 месеца те проведоха обучение на реални работни места по 240 часа.


Машинните монтьори стажуваха в „ДЕСОН 91“ ЕТ, ресторнтьорите - ОП „Маркетинг, туризъм и туристически дейности“ и операторките в производството на облекло - в „МАНО 66“ ЕООД. Във фирмите знания и опит предаваха наставниците: Петър Додов, Огнян Миланов и Галина Атанасова.


Техни наблюдаващи учители от страна на ПГТ пък бяха Валентина Млекарска, Мариана Бакрачева и Борис Стрински.


Учениците получиха удостоверение за проведена практика на реално работно място и стимулиращо възнаграждение.


Учениците стажанти са удовлетворени и споделят, че са по-уверени в себе си по отношение на знанията и прилаганите умения в професията. Освен че са усъвършенствали наученото в училище, те са придобили и нови знания за функционирането на производствата.


Продължава работата по проекта по Дейност 2 - Подкрепа за създаване и функциониране на учебно-тренировъчни и/или други съществуващи в професионалното образование форми на учебни или тренировъчни фирми, вкл. учебни компании в първи и/или втори гимназиален етап


Галерия

Дейност 1 - практиката по професия "Ресторантьор"

Дейност 1- практиката по професия "Машинен монтьор"


Дейност 1 - практиката по професия "Оператор в производството на облекло"



159 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page