top of page
Търсене
  • pgtsamokov

Регионален форум по НП "Иновации в действие"


В к.к. Боровец в периода 1-2 юни 2022 г. се проведе Регионален форум по НП "Иновации в действие". Иновативни практики споделиха учители и ученици от 3 области.


Представителите на ПГТ се изявиха с демонстрация и презентация.


Учениците от ПГТ изнесоха иновативна екскуроводска беседа, резултат от обучението по иновативния интегративен учебен предмет "Екскурзоводско обслужване в Самоков и Боровец". Темата на беседата бе легенда, свързана със Самоков, Боровец и една красива девойка от времето на ХIХ век.


Беседата изнесоха Лили от VIII a, Ицко и Мария от IX б клас и Стивън от Х а. Учениците се справиха с изпълнението на задачата отлично.

Презентацията представяше тригодишния опита на училището по НП "Иновации в действие" и партньорствата на гимназията с други професионални школа.


Официални гости на мероприятието бяха заместник-министърът на образованието и науката г-жа Гайдарова, кметът на община Самоков г-н Георгиев, г-жа Такева - председател на СБУ и други началници на регионални управления на образованието. Домакини организатори - РУО София област и ОУ "А. Велешки".


В заключителния си поздрав към участниците г-жа Иванова, Началник на РУО София област, отчете всеотдайния труд на всеки учител и благодари за иновативността на екипите.






130 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page