top of page
Търсене
  • pgtsamokov

За Международния ден на учителя учениците на ПГТ поздравяват своите учители


Днес учениците от ПГ по туризъм изненадаха своите учители с отлично обмислен оригинален поздрав.


Началото бе поставено с презентация, съставена от снимки на учителите, подбрани от гимназистите.

Последваха дарове за всеки учител - свитък, в който имаше подбрано специално за него стихотворение, и роза. Подаръците са изработени от самите ученици, както се оказа с много любов.


Кулминацията бе обявяването на избраните от учениците учители победители в няколко категории - най-позитивен, най-креативен, учител вдъхновител, най-забавен и най-строг учител.


На финала Лили от 9 а клас отправи приветствие от името на възпитаниците на гимназията:


Учителите са хората, които след родителите изграждат характери, личности и предават с цялата си обич не само уроците, написани в учебниците, а и житейските уроци, важни за всеки един човек. Често и за съжаление, увлечени в грижи, игри и закачки, пропускаме да отдадем заслуженото на нашите учители, които ни приемат като собствени деца. Затова на днешния Международен ден на учителя всички ние, учениците от Професионална гимназия по туризъм, казахме едно огромно БЛАГОДАРЯ на хората, които ни учат да бъдем ЧОВЕЦИ и да сътворим един по-добър свят за всички нас.


Честит празник, мили учители! Бъдете строги, бъдете забавни, вдъхновявайте ни, продължавайте да бъдете все така позитивни и креативни! Вашите усилия, заръки и обич никога няма да бъдат забравени!



Дигитален поздрав


188 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page