top of page
Търсене
  • pgtsamokov

ПГТ на International Fair HostMilano 2021 във Fiera di Milano Rhо от 22 до 27.10


По покана на борда на директорите на FCSI ITALIA чрез "Си комерсиал - 7" ЕООД и лично по покана на Сотир Немов, ПГТ, представлявана от директора на училището Борислава Хаджийска, беше гост на Международния панаир HostMilano 2021, който се проведе във Fiera di Milano Rhо от 22 до 27 октомври.


На панаира освен зали с техника и продукти на хранително-вкусовата промишленост имаше и палати с IT продукти и мебели. Част от програмата на всяка излагаща дейността си фирма бяха демонстрации или майсторски класове, които се водеха от гост- специалисти, добили популярност в Италия.


FCSI ITALIA разполагаше със специален щанд, който бе домакин на различни инициативи, работни срещи и специализирани семинари, свързани с хранително-вкусовата промишленост. Щандът бе голямо пространство на сътрудничеството на инициатора с различни обучителни организации, университети и специализирани училища, каквото е и ПГТ.


По време на тези срещи и дискусии бяха обсъдени идеи за бъдещи проекти, за сътрудничество и за обучение с участието на българските партньори - "Си комерсиал - 7", Университета по хранителни технологии, Пловдив и ПГ по туризъм - Самоков.




64 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page