top of page
Търсене
  • pgtsamokov

Изпращане на Випуск 2023


Днес тържествено бе изпратен Випуск 2023 година на ПГ по туризъм.


Церемонията стартира с посрещане на абитуриентите и дефилирането им пред зрителите, след което бе издигнато националното знаме. Знаменосците от 12 клас предадоха училищното знаме на единадесетокласници. Прозвуча последният училищен звънец за дванадесетокласници.


Мероприятеито продължи с награждаване на абитуриенти в Училищния конкурс “Последен час”. Конкурсът, с изцяло хумористичен подход, се провежда за първи път в нашето училище. Цели да отличи индивидуалните качества на дванадесетокласници по шеговит начин. Събитието бе организирано благодарение на класните ръководители – г-жа Попова, г–жа Сердарева, г-жа Георгиева.


Наградените бяха разпределени в 17 шеговити категории. Класните ръководители на 12 а, 12 б и 12 в клас връчиха грамотите за "Слънцето на класа", "Мистър тик-ток", "Постоянното присъствие", "Успах се", "Да изчезнеш за 60 секунди" и много други и отправиха прочувствени слова към възпитаниците си.

Ивелина от 12 а и Огнян от 12 б произнесоха благодарствени думи към класните си ръководители.


Бе дадена думата и на Борислава Хаджийска, директор на училището, която пожела завършилите да се реализарат като отлични професионалисти в избаранта професия, която вече са усвоили, да прославят училището и да се връщат в него.


На свой ред и абитуриентите от 12 а и 12 б клас поздравиха класните си ръководители.


Тържествената церемония завърши с прощаване с училищното знаме.


"Бъдете щастливи и успешни! Усмихвайте се често и по много! Печелете уважението на хората и обичта на децата! Ценете красивото и откривайте доброто у другите! На добър час и попътен вятър във всички ваши начинания! Попътен вятър!", им пожелаха водеците Ваня и Анелия


Завършват три класа - общо 50 ученици.











213 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page